Hei Sinä,

joka omistat tai työskentelet kukkakaupassa, sisustusliikkeessä, paperikaupassa tai ihan missä tahansa ihanassa puodissa, jossa passaa myydä postikortteja!

Haluatko korttejani jälleenmyyntiin? Erityisesti: haluatko herkkiä, Suomen luonnon inspiroimia, omin käsin sidottuja ja aseteltuja, Suomessa suunniteltuja ja painettuja numerokortteja jälleenmyyntiin? Haluatko mukaan numerokorttien ennakkotilaukseen?

Nämä ovat onnittelukortteja. Syntymäpäiväkortteja, vuosipäiväkortteja. Kortteja tärkeisiin muistamisiin. Kortit ovat kooltaan 10 x 15 cm. Korteissa on pyöristetyt reunat ja ne on painettu laadukkaalle ja tukevalle kartongille.

Numero 1 on puolukoista koottu. Ryhdikäs ja raikas.

Numero 2 on koiranputkesta sidottu. Yksinkertaisen herkkä.

Numero 3 on vihreä. Yhtä ja samaa lehteä, mutta pakko myöntää – en tunne nimeltä.

Numero 4 on nurmikolta poimittu. Apilasta koottu ja rappuselle aseteltu.

Numero 5 on mustikasta sidottu. Täynnä kesän makua.

Numero 6 on havuista sidottu ja kasvihuoneen lattialla kuvattu.

Numero 7 on metsä itsessään. Vihreitä lehtiä ja vanamon herkkyyttä.

Numero 8 on sidottu kieloista ja koiranputkesta. Ylväs kaikessa kauneudessaan.

Numero 9 on sidottu koiranputkesta ja kesän kukista, jotka ovat kuin pieniä perhosia.

Numero 10 on aseteltu täyskympiksi päivänkakkaroista ja loppukesän vihreistä.

Bonuksena 0, jonka ainekset on rantasaunan edestä ja mökkitien varresta poimittu ja jolla voi täydentää numeroita silloin, kun onniteltavia vuosia on enemmän kuin 10. Silloin, kun onniteltavia lukuja on pyöreät kymmenet.

(Numero 9 kuvauspaikallaan mökkirannassa)

Haluatko ilahduttaa asiakkaitasi numeroilla, joilla on tarina? Haluatko olla jakamassa eteenpäin Suomen luonnon ilosanomaa ja herkkää kauneutta?

Jos vastauksesi on kyllä, niin kiitos, olen iloinen!  Voit tiedustella hinnastoa ja tilausohjeita minulta sähköpostilla rilla@rillatervonen.fi. Otan vastaan ennakkotilauksia 26.8.2018 saakka sähköpostiini. Seuraavana päivänä, viikon päästä maanantaita 27.8, laitan tilauksen eteenpäin painoon.

Aiemmin ilmestyneitä korttejani voit myös tilata suoraan sähköpostilla! Niitä löytyy varastosta, joten saat parhaimmillaan korttejani myyntiin vaikka samantien! Löydät korttini osoitteesta www.rillatervonen.fi

Kiitos mielenkiinnosta!

Ps. Sinä, joka haluaisit tilata numerokortteja itsellesi omaan käyttöön tai ilahduttaa ystävää – ei huolta! Kohta niitä saa, kerron sitten. <3