Parolan aseman Joulumarkkinoita vietettiin viime viikon lauantaina 25.11.2107. Tänä vuonna markkinat järjestettiin kolmatta kertaa ja täytyy todeta, että tunnelma vain paranee vuosi vuodelta! Parolan asema itsessään on jo mielettömän tunnelmallinen paikka ja aseman oma Katja laittaa tilat vielä niin nätiksi, että melkein hirvittää kaikki se kauneus. Kyllä, tänäkin vuonna joulu tuntuu alkavan näistä markkinoista!

Tämän vuoden markkinoilla kävi ennätyspaljon ihmisiä ja jonoa riitti aivan alusta loppuun saakka. Kuitenkin kaikki jaksoivat olla iloisella mielellä ruuhkasta huolimatta ja hyvä mieli tarttui. Etukäteen minua jännitti todella paljon millaisen vastaanoton korttini saa – olihan nämä markkinat ensimmäiset, joissa olin korttejani myymässä. Ei voi kuin todeta, että kiitollinen mieli jäi kaikista niistä kannustavista sanoista ja katseista, joita korttini saivat.

Kiitos kaikille Parolan aseman markkinoilla käyneille ja korttejani ostaneille. Seuraavat myyjäiset ovat Nurmijärvellä parin viikon päästä – maltan tuskin odottaa! Nähdään siellä!

 

Vastaa