Ketunleipä, kortti 10 x 15cm – Metsä, 2017 Tuotenro: RTA-6 2,50€

On onni uskaltaa unelmoida.

Osasto:

Kuvaus

Tämän kortin tarina.

Unelmat ja haaveet ovat sellainen asia, että ne saattaa menettää hetkeksi. Jos joutuu liian koville. Uskoisin jokaisella meistä olevan siitä jonkinlaista kokemusta. Yhtäkkiä ymmärtää, että ei jaksa enää haaveilla.

Kerran eräs ihminen totesi minulle, että miksi pitää haaveilla jostain. Eikö voi vain elää tässä hetkessä tyytyväisenä. Miksi aina pitää olla jotain tavoiteltavaa tai unelmia. Eikö tämä hetki riitä.

Kyllä se riittää. Silti on tärkeää jaksaa haaveilla. Haaveilu kertoo siitä, että elämässä on sillä hetkellä kaikki niin hyvin, että on varaa unelmoida. Suurin osa haaveistani jää luultavasti toteutumatta – tietenkin. Ei kaikkea tarvitse saavuttaa tai saada. On myös hyvä huomata milloin ihana haave muuttuu rasittavaksi pakkomielteeksi. Ja se, että unelmat muuttuvat ja se on ihan ok.

Joskus unelmistaan, jopa niistä jo saavutetuista, saattaa joutua luopumaan. Mutta jos pelkää niin käyvän, ei voi koskaan edes saavuttaa mitään. On huikea tunne tajuta sen hetken saapuneen, jolloin huomaa saaneensa rohkeuden lähteä tavoittelemaan unelmiaan.

Lisätiedot

Nimi

Ketunleipä

Sarja

Suunnitteluvuosi

Koko

10 x 15 cm

Materiaali

Kartonki 400g, Luonnonvalkoinen, Pinnoittamaton

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ketunleipä, kortti 10 x 15cm – Metsä, 2017 Tuotenro: RTA-6 2,50€”