Joulu-korttisarja, 8kpl, kortti 10 x 15cm – Joulu, 2017 Tuotenro: RTB-1 20€

Joulu on se paras osa meitä. Se, joka toivoo rauhaa ja uskoo hyvään.

Osasto:

Kuvaus

Tämän korttisarjan tarina.

Joulu on juhlana sellainen, että siihen liittyy melkoisen paljon erilaisia tunteita. Onnellisia, iloisia tunteita, mutta myös surun, yksinäisyyden ja kaipauksen kokemuksia.

Jokainen joulu on viettäjänsä näköinen, ja se on hyvä. Toisinaan joulu voi olla hyvinkin odotettu, kaivattu ja toivottu rauhoittumisen hetki. Joskus joulu tulee takaovesta, huomaamatta, jos elämässä on paljon asioita meneillään. Joskus joulua ei jaksaisi yhtään, toisinaan sen voima kannattelee pimeältä tuntuvan talven ylitse. Oli miten oli, niin tunnetta ei joulusta puutu.

Olkoon jokainen joulu viettäjänsä näköinen, joka vuosi. Vaikeampina vuosina se tuokoon rauhaa, parempina aikoina se pysäyttäköön hiljentämään tahtia.

Joulu on paljon muutakin kuin korulauseita, lahjoja, kinkku ja joulupukki. Se on nimenomaan sitä kaikkea muuta. Jos vain maltamme mielemme, rauhoitumme ja kuuntelemme. Jos joulu ei tuo mieleesi rauhaa, etsi oma tapasi löytää se. Siellä jossain se on. Ehkä piiloutuneena kiireen alle, verhoutuneena murheisiin tai rahahuoliin.

Muista, että paras lahja on olla aidosti läsnä. Eikä se maksa mitään.

Hyvää joulua!

Lisätiedot

Nimi

Joulu

Sarja

Suunnitteluvuosi

Koko

10 x 15 cm

Materiaali

Kartonki 400g, Luonnonvalkoinen, Pinnoittamaton

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Joulu-korttisarja, 8kpl, kortti 10 x 15cm – Joulu, 2017 Tuotenro: RTB-1 20€”