Onko tunteilu akkojen hommaa? Itkeminen heikkoja varten? Omien rajojen tunteminen luovuttamista? Tunnetko painetta olla jotain muuta kuin mitä olet? Koetko olevasi aika ajoin pikkuisen heikompi kuin oikeasti olet? Ruoskitko itseäsi epäonnistumisista? Onko sinun vaikea olla välillä väärässä? Tuntuuko sinusta, että et selviä? Tunnetko olevasi vääränlainen?

Onneksi olkoon! Olet todistettavasti ihminen!

Tunteminen on taitolaji. Tunteminen on mahtavaa, mutta tunteiden käsittely on toisinaan haastavaa. On helpompaa lakaista tunteet maton alle ja mennä vain eteenpäin. Joskus se on ihan järkevääkin, mutta pidemmällä tähtäimellä liian iso köntti takaraivon taakse työnnettyjä tunteita saattaa putkahtaa uudestaan esiin sellaisissa paikoissa, joissa niihin viimeiseksi toivoisi uudestaan törmäävänsä.

Tunteiden käsittely on taitolaji. Välillä se on helpompaa ja välillä siihen vaatii ulkopuolista apua. Pieni lapsikin tietää, että toisinaan tunteiden sanoittamiseen tarvitaan aikuisen apua, kun ei itse osaa. On helpompaa nyökätä, kuin saada suustaan ulos ajatustyötä ja tutkiskelua vaativa lause tai pari. Tai varsinkaan myöntää tuntevansa vahvasti juuri sillä hetkellä.

Siksi minä teen kortteja. Nämä kortit voivat olla se aikuinen, joka sanoittaa lapsen tunteita. Nämä kortit voivat olla se läheinen, joka ei juuri sillä hetkellä ole vieressä tai linjoilla auttamassa löytämään oikeat sanat tunteille. Nämä kortit voivat olla se, joka herättää huomaamaan, että en olekaan tunteineni yksin. Me ihmiset olemme lopulta nimittäin hyvin samanlaisia syvällä sisimmässämme.

Etsin jälleenmyyjiä korteilleni! Onko yrityksessäsi  korttieni verran tilaa tunteille? Haluatko koskettaa?

Ota yhteyttä rilla (at) rillatervonen.fi

Uskalla tuntea!